Saturday 15 February 2014

Family weekend

Ahoj!
   Tak takhle nějak se oblékám, když jedeme k přítelovým rodičům na víkend. Bydlí kousek za Prahou a je to docela kus cesty, takže si s sebou vždycky beru velkou kabelku se vším potřebným a teplé oblečení. Musím říct, že víkendy tam trávím opravdu ráda, protože člověk si tam neskutečně odpočine a nabere nové síly. 
   Už druhý rok nosím tyhle obří šály, líbí se mi, jak se do nich zachumlám a hlavně mi netáhne na krk. Parku už mám také druhým rokem a pořád je asi moje nejoblíbenější. Khaki kalhoty jsem si koupila na začátku zkouškového, abych se namotivovala. Líbí se mi jejich kombinace s vínovým svetrem, kterou v poslední době nosím docela často. Jen tartanová kostka mě jako trend nechytla a asi už ani nechytne - neviděla jsem v obchodech žádný kus s tímto vzorem, který by mě opravdu zaujal. Tak třeba zas příští rok...

Hello!
   I wear this kind of outfit, when we go to my bf's parents for a weekend. They live about an hour from the Prague and it's quite far, so I always take a big bag with everything I need and warm clothes. I like weekends there, because it's a place where you can really relax.
   It's second year now I'm wearing those huge scarves - I just love them. I bought this parka last year and I think it's still my favourite and, I bought these khaki pants in the beginning of exams to motivate myself a little bit. I like the combination of them with the wine-coloured sweater, which I wear quite a lot these days.




Woolen scarf - Promod / Parka - New Yorker / Sweater - C&A / 
Bag - New Yorker / Boots - ? / Trousers - C&A

8 comments:

  1. Moc pěkný outfit! Hlavně ta kabelka je nádherná! Jinak moc ti to sluší!:-)

    ReplyDelete
  2. Krásný fotky :) a ten outfit je parádní :))

    ReplyDelete
  3. pekné fotky a pekný outfit :) milujem ten sveter a šál ! :)

    ReplyDelete
  4. I love your parka!!

    http://mypetitecorner.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Máš naprosto dokonalé vlasy! :) A ta taška - aaaaa!! :D Miluju vše s britskou vlajkou ;)

    ReplyDelete
  6. Super fotky, nejvíce se mi líbí ta dlouhatánská šála, kabelka a tvé vlasy :)

    http://sugar--spice--nice.blogspot.cz/

    ReplyDelete