Monday 24 March 2014

Spring "must have!"

Ahoj,
   dneska můj první polyvore příspěvek, co se chystám si toto jaro pořídit:

 Hey!
    I made my first polyvore post of what I'm going to get this spring:


Spring "must have!"

1. Mikina - jsou to tak 4 roky, kdy začalo moje "svetrové období" a od té doby jsem si mikinu nekoupila, maximálně na doma nebo na zahradu. Poslední dobou se mi ale mikiny začínají líbit a tak jsem se rozhodla si opět jednu pořídit. Už mám obědnanou šedou s květinovým potiskem z ebay, tak jsem na ní zvědavá.

1. Sweatshirt - it's about 4 years when my "cardigan period" has began. Since then I never bought a sweatshirt, except for home-wearing or for the garden. In the last couple of months I started to like them again, so I decided to buy one. I've already ordered grey one with flowery print from eBay and I'm really looking forward to it.

2. Brýle - brýle tohoto tvaru se mi moc líbí. Poslední 2 roky jsem sice věrná brýlím typu Ray Ban, nebráním se ale něčemu novému a tak doufám, že brzy natrefím i na nějaké podobné, jako jsou na obrázku.
2. Sunglasses - I really like sunglasses of this shape. For the last 2 years I always wore sunglasses like Ray Bans, but I want to try something else, so I hope I'll see them somewhere and hopefully they'll suit me.

3. Skort - trend z minulého roku, který mě úplně minul, ale vzhledem k tomu, že je pořád aktuální, jsem se rozhodla si také jednu pořídit - opět z eBay, tak jsem zvědavá na kvalitu.
3. Skort - last year's trend, which I completely missed, but it's still quite actual so I decided to get one after all - again from the eBay, so I'm very curious about the quality.

4. Slip-ons - do těchto bot jsem se naprosto zamilovala! Plánovala jsem si pořídit tyto Vans z Beatles kolekce, ale dnes jsem v obchodě natrefila na leopardí a už je mám doma. Doufám, že konečně přestane pršet, oteplí se a budu vám je moct brzy ukázat v nějakém outfitu!
4. Slip-ons - I completely fell in love with these shoes! I was going to get those Vans from the Beatles collection, but today I found an amazing pair of leopard-print slip-ons in the shop and I got them home now. I really hope it stops raining, so I can show them to you in some outfit!

Je nějaký kousek, na který máte zálusk vy? :) / Is anything you are going to get?

9 comments:

  1. Tá mikina je úžasná a tie šortky tiež ! Úzasny WISHLIST :)

    ReplyDelete
  2. Mikča vypadá super..moc pěkné jsem viděla v Mangu:)

    ReplyDelete
  3. Skort je super! Také se mi moc líbí nové záhlaví blogu.
    www.lasimplicite.com

    ReplyDelete
  4. great post. lovely items. I especially love the skorts

    ReplyDelete
  5. Trend Skort mě taky nikdy moc nebral, ale tahle je super! :)

    ReplyDelete
  6. Skort absolútne nemusím, ale má peknú aplikáciu na sebe :) Pekné fotografie :)

    ℓα ℒιcσrηe - ℒa vie est ℓa petite ℓicorne.
    * Giveaway *

    ReplyDelete
  7. Ahoj, mohla by si si dat na blog svoj e-mail?

    ReplyDelete