Tuesday 29 October 2013

How we made a nice day / Jak jsme si udělali hezký den

Ahoj!
Minulý týden jsme měli oba ve čtvrtek volno, tak jsme si řekli, že ten den nějak smysluplně využijem. Zároveň se ospravedlňuju, že je to teda se zpožděním, ale moc nestíhám a zároveň vám nechci kecat, že je to "z dneška". :) Ve finále na tom stejně nesejde.

Hi!
Last week we had both a free day, so we decided to spend it by doing something nice. By the way I'm "sorry" it's from the last Thursday, but I don't really have much time and I don't want to lie it's from today. I think it doesn't really matter anyway. :)



Hned ráno jsem musela jet do Prahy kvůli "expermimentu", který potřebuju, abych dostala zápočet z jednoho předmětu. (studenti UK asi znají :). Tak jsme se oblékli a vyrazili jsme. Experiment naštěstí netrval dlouho a tak jsme se ještě před obědem stihli podívat do Palladia. Přítel si chtěl koupit nějaké kalhoty a košile, ale nikde nic nebylo! Buď to byl otřesný materiál, nebo střih anebo prostě něco úplně mimo. Tak jsme to vzdali a šli se naobědvat. :)

In the morning I had to go to Prague for an "experiment" I need for my university. So we dressed up and we went there. Luckily it didn't take too long and we had some time to look through the shops. My bf wanted to buy trousers and some new shirts, but we couldn't find any. It was either a horrible material or it was just all terrible. So we gave up and went for a lunch. :)




Oběd byl fajn a po obědě jsme byli na výstavě v Rudolfině "The Blind Leads The Blind", v češtině Slepý vede slepého. Bylo to zajímavé, bohužel se nesmělo fotit, takže fotky nemam, ale určitě to stojí za podívání. 

The lunch was fine and we went to see an exhibition called "The bling leads the blind". It was really interesting, but it was forbidden to take photos. Anyway I can really recommend.


Jsme držky. :D

(untranslateable :D)


Po obědě jsme si řekli, že se ještě zkusíme podívat do Van Graafu na Václavském náměstí. A hele, ani ne za půl hodiny jsme měli kalhoty i košili! Musím říct, že naprosto super a snad je uvidíte v nějakém z příštích postů. :)
No a pak nám zbývalo ještě trochu času, tak jsme si sedli k vodě. Chris jel pak na meeting do práce a já zase na meeting s holkama - spolužačkama do čajovny, no ale o tom zas až příště. :)

After lunch we decided to have a look in another shop called Van Graaf. Not even half an hour and we had both trousers and shirt, both perfect! I really love it and I hope you'll see it in one of the next posts.
As we had little bit of time left, we sat next to the water and relaxed. Then Chris went on the meeting with work and I went to meeting with my classmates, but I'll tell you about that next time. :)

A jak si nejlépe užijete den vy? :)

And how do you best enjoy your day? :)

3 comments:

  1. jééé, vy jste tak zlatí. :3 :)
    Já si nejlépe den užiju,když koukám na nějaké obzvláště romantický seriál nebo čtu knížky. Teda knížku, ale čtu! :3
    Hrozně moc ti závidím tu Anglii. Až budu starší, budu na to mít peníze, budu umět tak nějak dobře anglicky, chci tam pracovat , žít, prostě Anglie! <3

    ReplyDelete
  2. Super! Hezký den by si lidi měli dělat každý den :-)

    World By Bella

    ReplyDelete
  3. Looks like you had a very nice time together, that's sounds lovely!

    Hope you are well and happy!
    Many kisses
    Angelina - http://www.just-angelina.com/

    ReplyDelete