Sunday 24 November 2013

Berlin no.1/ Arcade Fire

Ahoj!
   Tak tenhle týden se nesl ve znamení koncertu v Berlíně, na který jsme s Chrisem jeli a na který jsme se těšili už několik týdnů :) Lístky byly dost omezené a tak jsme měli štěstí, že jsme je stihli koupit v předprodeji.
   Možná někdo z vás zná kapelu Arcade Fire, ikdyž v Česku nejsou skoro vůbec známí a než jsem potkala Chrise, vůbec jsem nevěděla, že existují. Teď vydali nové CD Reflektor a jedou s ním "secrettour" pod krycím názvem The Reflektors. Celé album je dost zajímavé a tak nějak dělané v retro stylu. Mně se moc líbí a dole pod článkem je videoklip, kde si můžete poslechnout, jak zní. :)
   Zrcadlovku jsem si s sebou nebrala, takže jsem fotila na iPhone a musím říct, že po posledním updatu softwaru (ios7) jsem z toho docela nešťastná, jelikož začal fotit naprosto příšerně :(( většinou jsou všechny fotky rozmazaný... Neřešila jste některá z vás stejný problém?

Heya!
   This week was all about concert in Berlin, which I've been looking forward for a few weeks and where we went with Chris. There wasn't much tickets as it was in a very small club - Astra Kulturhaus - so we were lucky we got our tickets in pre-sale. 
   Some of you maybe know the band Arcade Fire, but in Czech their not much known at all and before I've met Chris, I didn't know they exist. Now they've got a new album called "Reflektor", it's a bit of retro-disco style and I really like it. In the end of this article there's a video with their song. :)
   I didn't take my Nikon, so I only took photos with iPhone - I hate it since the last update (on ios7) because it takes horrible photos now - it's all blurry :(( have some of you resolved this problem?




Náš výlet se samozřejmě neobešel bez nákupů (Primark!!) takže se brzy těšte na nějaký new-in! :)

Our trip couldn't be without shopping (Primark!!) so you can be looking forward to some new-in! :)




A konečně koncert! Fotky jsou bohužel rozmazané, ale slibuju, že až vyjde oficiální reportáž, určitě sem nějaké fotky ještě postnu! :)

And the concert, finally! Photos are unfortunately blurred, but I promise as soon as the report will come out I will post some more photos! :)








Koncert měl speciální dress code - společenské a karnevalové oblečení, takže takto jsme to pojali. :) Jednoduše, protože makeup je jedna z věcí, které úplně neovládám. :D

There was a special dress code on the concert - formal and carnival clothes. We made it simple, because makeup is one of those things I'm not very good at. :D




Restaurace Sixties ve stylu amerických restaurací 60.let - perfektní! :) Skvělé jídlo a nejlepší vanilkový shake, který jsem kdy měla! :)

Sixties restaurant in style of american's restaurant in 60's - perfect!! Great food and the best vanilla shake I've ever had! :)




A to je vše :) A co vy, chodíte na koncerty? Nebo na ně dokonce cestujete do zahraničí? :)

And that's it!! :) What about you, do you go to concerts a lot? And do you travel abroad? :)

2 comments:

  1. oh this post brought back so many memories of my trip to berlin. it is such a beautiful city! it looks like you enjoyed your time very much. beautiful pictures!

    ReplyDelete
  2. Páni Berlín strašně bych se tam chtěla podívat! :) Krásné fotky!! :)

    ReplyDelete