Wednesday 5 February 2014

Mild winter

Ahoj! 
   Tak zas po delší době tu mám outfit, slibuju, že jich tu teď bude víc (zkončilo mi zkouškové a mam 2 týdny volna ^^). Trochu jsem obměnila a ještě se chystám obměnit design blogu (narovinu - znovelizovat, takže jsem prozatím změnila záhlaví, na kterém byla 3 roky stará fotka a brzy ho snad nahradím nějakým novým, zajímavějším. 
   Sama sobě slibuju, že budu blogovat častěji. Proč? Protože mě to dělá šťastnou, mam z toho dobrý pocit, že dělám něco užitečného (ehm..), taky ráda píšu a kdybych nebyla líná, tak můžu i překládat do angličtiny a tím si procvičovat.
   Ale teď k outfitu. Je jednoduchý, jak mám ve zvyku. Ti z vás, kdo mě sledují déle asi ví, že si nepotrpím na doplňky (maximálně šálu a hodinky), ale zato se vyžívám v oblečení jako takovém. Věc, co momentálně nejvíc miluju, jsou jezdecké boty. Objevila jsem je doma asi před 14ti dny a přestože jsou určeny na koně (jo, fakt), chodí se v nich opravdu dobře a ráda je kombinuju skoro se vším. :)

Hi!
   So, after a bit longer while, I've got another outfit here and I promise I will do more as I have a lot of time now - I've written all my exams and I've got 2 more free weeks, yay! I've changed the design and I'm going to change it a little bit more... make it new and interesting!
   I've promised myself I'm going to blog more often - why? It just makes me happy and I feel like I'm doing something which has a sense... and, when I'm not lazy, I also practise my english.
   About the outfit - it's simple, as I usually do. Those of you who are following me know I don't really appreciate accessories - just the scarf and watches - but I love the clothing itself. The thing I love the most about this outfit are the boots. They are originally riding boots, but they are really comfortable and I like combining them with almost everything. :)



Scarf - Peacocks / Bag - Zara / Jeggins - Pull and Bear / 
Coat - Tally Weijl / Boots - ? / Sweater - Tally Weijl

11 comments:

  1. Moc se mi líbí botky! :)) Jsou dokonalé!

    ReplyDelete
  2. Kabelka je super, ale tu som uz pochvalila na svojom blogu v komente :-)
    katharine-fashionisbeautiful

    ReplyDelete
  3. Your bag is just amazing! I love it *o* You look perfect!

    I hope that you visit my blog too and maybe follow: SPIKED.SOUL.BLOGSPOT.COM :)
    Have a nice day!

    ReplyDelete
  4. Úžasná taška a šála! Skvělé fotky:)
    http://style-with-smile.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  5. love your outfit *_* your blog is very lovely and interesting. im glad if you visit my blog, too <3 keep in touch!

    xx
    beauthi.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Beautifully written and photographed, glad to have come across your blog. xo

    Dakota ~

    http://dakotad.wordpress.com

    ReplyDelete