Thursday 10 April 2014

FCUK fashion show

Ahoj!
   Včera jsme byly s kamarádkou Káťou na módní přehlídce firmy French Connection v pražském F-clubu a bylo to tak super, že se s vámi nemůžu nepodělit.

Hello!
   Last night I was with my friend Kate on French Connection fashion show in f-club in Prague and it was so great I just have to share it with you! :)




   Čekaly jsme, že bude dost plno, a tak jsme raději přišly ještě půl hodiny před předpokládaným začátkem akce. Naše obavy ale byly zbytečné, a tak jsme byly nakonec až v 7 vpuštěny nahoru. Daly jsme si drink a sedly si do pohodlných křesel. Ani jsme se nenadály a už bylo 8., tak jsme si šly stoupnout k "molu", kde se měla přehlídka odehrávat. Ta začla asi ve čtvrt na 9. a trvala zhruba půl hodiny. Modely byly opravdu krásné a několik šat bych si tam určitě vybrala. :)

   We expected it would be very crowdy, so we came about 30 minutes earlier, but there was no need. So we waited until 7 o'clock and then we entered the club. We had a drink and we've sat into the comfortable chairs. Time has passed really quick and it was already 8 o'clock, so we stood up and went closer to place where the show was supposed to be. It started about quarter past 8 and it was about 30 minutes long (or short, as it was really fun!). So many beautiful dresses!






   Mezi modelkami byl i jeden model, který také stojí za zmínku. :)) Po přehlídce následovala afterparty. 
   Co nás obě s Káťou uchvátilo byla paní, která překreslovala modely v reálném čase a nutno říct, že opravdu pěkně. Jak jsem dnes zjistila, tato paní se jmenuje Zuzana Osako a s French Connection mimo jiné přímo navázala spolupráci. V každém případě má můj veliký obdiv!

   I was really stunned by the lady who drew it all in real time and really well! I just realized today this lady is Zuzana Osako and she also works for FCUK right now. I really admire her! 




1 comment: