Friday 17 June 2011

The fondue set

Finally.
   After a "few" years mum bought a fondue set I wanted for ages! :)

This reminds me - I really need your help! For years I'm looking for the film - There's a man and woman going to break-up (divorce possibly?!) and it's from the man's view. Every night after they break up he wakes on the same day as before. Like he can't move off that day. I think she doesn't know. Then he gets really desperate, once he even jumps out off the window, but he wakes up in the bed again (at the same day..). I guess there is a happy end, but I'm not sure. It's a comedy. (and it's not "Groundhog's day")

Oh, and the funny thing is: every time she tells him she wants that fondue set. In the beginning they arguing about it, then he doesn't care anymore and he even tells her before she asks for it "take the dammit fondue set with you" or something like that. Please please please, if you have a clue, write a comment! I would be really grateful! (It will be nice to read your comments even if you don't know the right answer ;)


   Prosím prosím o pomoc. Protože dneska tu mám fotky fondue (ano, máma po letech přemlouvání konečně koupila a zprovoznila fondovač, takže jsme měly sýrové fondue!) :). To mi připomíná, že jsem jednou viděla film a vůbec si nemůžu vzpomenout jak se jmenoval, ani kdo v něm hrál. V tom je právě ten problém že mám tak málo informací, přesto bych ráda kdyby jste mi dokázali poradit:

   Začínalo to tím že se chlap s ženou rozcházeli (rozváděli?). Bylo to myslím si z pohledu toho chlapa. Ale pokaždé co se rozešli se on probudil další ráno v ten samý den. Prostě se nemůže posunout dál. Jednou dokonce v zoufalství skočí z okna ale zase se probudí ráno v té posteli. Myslím si že nakonec to končí happyendem (pravděpodobně kdy si oba uvědoměj, že spolu mají zůstat), ale nejsem si jistá. Je to komedie. (A nejedná se o "Na hromnice o den více", ikdyž toto je hodně podobné).

   No a souvislost s fondue: Pokaždé když ta ženská chce odejít tak mu říká že si bere soupravu na fondue. On je zezačátku proti, ale pak už jí naopak sám od sebe říká něco jako "tak si tu zatracenou soupravu na fondue vezmi!".

   Kdo jako první pošle správnou odpověď, ten získá hodnotný dárek! :D (podle možností můžu třeba pozvat v Praze na kafe nebo tak něco... :D). A taky bude můj nejlepší kamarád!
Hodně to pro mě znamená. .)








2 comments:

  1. Oh dear Lord, I LOVE fondue! Cheese and chocolate, those are the best. Unfortunately have no idea what movie you're talking about! Hope you figure it out...

    lefthandedstory.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Hmmm it gives me hungry ! :D I love fondue too !

    It made me think of my week when I went skiing with my friends last year ... :)

    Do you know actors and actress names who play in that movie ?

    ReplyDelete