Tuesday 10 May 2011

My shoe collection ;)

Hey all,
   I don't have much time in last few weeks. But today I took a day off, because I have to pack my things, as I have too much to take back to Czech :-D so I have to sent some of my things by post. 
   And honestly, I was quite surprise how many shoes I've got. I don't think I'm a shoe-maniac (well, maybe every girl kind of is ;D), but I really prefer other parts of closet more. I decided to take a photo of every pair or single shoe and sort it out, so I will know better what types I've got. Maybe I'll start to use some of them more :)

   V posledních pár týdnech nemám moc čas. (Což je mi docela blbé říkat vzhledem k tomu, že tu mam 2-3 vyučovací hodiny denně). Nicméně jsem si dneska udělala volno abych si zabalila, protože za ten rok co jsem tady jsem udělala celkem dost nákupů :D (Anglie je prostě sen :) na nakupování maximálně doporučuju!). Takže se mi všechny ty hadříky nevcházejí do kufru a já musím poslat "pár" krabic poštou. No a když jsem byla u toho balení a třídění, tak mě napadlo, kolik tak můžu mít bot? A ve výsledku jsem překvapila sama sebe. Nemyslím si že jsem nějak zvláštně ujetá na boty, ale na druhou stranu se mi jich podařilo nashromáždit fakt docela dost. Rozhodla jsem se že je nafotím a vytřídím do skupin i proto, abych v nich měla větší přehled a třeba i pro inspiraci, co můžu s čím kombinovat. :) 

High heels



Killers! 
See all my collection!!!





Canvas shoes





 Flat shoes






Trainers







Winter shoes






Are YOU mad about shoes? :)

5 comments:

  1. cute shoes! i'm not really a fan of sneakers, but you've got an awesome collection. i'm trying to rebuild my collection too! since i've given away a lot of shoes (evolution of taste). i'm into heels these days. :)

    by the way, if it won't take so much of your time, i need your help. please visit my blog for more details. thank you!

    much love,
    thepinkmargarita.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Wow! This is actually a huge collection!
    xx
    http://dontcallmefashionblogger.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Thank you !
    Shoes are a girls best friend, haha (:
    x

    ReplyDelete
  4. u těch druhých bot je killers opravdu víztižné :) mě stačilo jít 1o minut po praze (po kostách) na sedmi centimetrových podpadcích a brala jsem si balerínky :)

    alittlebitsmile.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. máš super blog a vkus) Ty boty , ty prvni..zamilovala jsem se! :D Chci nejake odobne akorat bez podpatku, snimo nich uz dlouhou dobu...ach... :D

    ReplyDelete