Tuesday 24 May 2011

Pretty Little Liars

Hey ladies,
   I decided to create a post about my currently favourite series called 'Pretty little liars'. I'm sure most of you have already heard about it, as there is going to be second season soon! (14th June). I just finished first season yesterday (it took me just 3 days to watch the whole first season! It was like an addiction and I just couldn't stop, cos I still had to know what's next. In the end, I was a bit confused - I felt like I don't know anything again.... anyway, if you didn't see this yet, I can just recommend it!

   Rozhodla jsem se napsat o mém momentálně nejoblíbenějším seriálu 'Pretty little liars'. Myslím, že většina z vás už o něm slyšela, protože zanedlouho již bude druhá sezóna (konkrétně 14.června). Já jsem dokoukala tu první včera (trvalo mi to pouhé 3 dny zkouknout celou sérii a bylo to fakt jako závislost, kterou nešlo zastavit, protože jsem pořád musela vědět, co se stane dál. Nakonci jsem byla trochu zmatená - jako bych zase nevěděla nic.... nicméně, pokud jste tento seriál ještě neviděli, můžu jenom doporučit!


From left ; Spencer, Emily, Hanna and Aria


   A little bit of story: "It's summer and five friends is camping in the woods. When they wake up in the night, one of them is missing. The rest of the girls is trying to figure out what happened...."

   Kousek příběhu: "Je léto a pět kamarádek kempuje v lesích. Když se probudí uprostřed noci, jedna z nich chybí. Zbytek holek se snaží zjistit, co se stalo..."

   As many people said, it is like a "Teenage Desperate Housewives" and I think that's actually what describes it the best. And least but not the last (!) - some of girls outfits are stunning! 

   Jak řeklo mnoho lidí, je to jako "Zoufalé Manželky pro Teenagery" a já si myslím, že je to velmi výstižné. A v neposlední řadě se můžete také těšit na některé velmi povedené outfity dívek.


Spencer, Aria, Emily and Hanna


      But to be honest - when you really think about it, can possibly exist a deep friendship without sharing any secrets? And believe me, those girls don't share any, unless they really have to... I can't really believe it. 

   Ale popravdě - když se nad tím opravdu zamyslíte, je vůbec možné, aby existovalo hluboké přátelství bez toho, aby si přátelé mezi sebou sdělovali tajemství? A věřte mi, tyto dívky se nepodělí o žádné, dokud opravdu nemusí.... A v to já moc nevěřím.


Aria and Ezra



Ezra and Aria


Hanna and Caleb


Spencer and Toby


   And because it's teenage series, there is also a space for love. I think they found some really cute boys for this series - to be honest, I like all of those guys above. :D However my personal favourite is Toby.

   A protože je to seriál pro teenagery, je zde také místo pro lásku. Myslím si, že pro tento seriál se výběr velmi povedl - abych byla upřímná, z těch 3 nahoře se mi líbí snad všichni. :D Nicméně mým favoritem je Toby.
Are you watching Pretty Little Liars? 

Who is your favourite character/couple?

6 comments:

  1. Sleduju, ale začínala jsem už od začátku a řeknu ti, že sou to nervy čekat i ten týden do dalšího dílu:D Tahle dlouhá pauza mě zabíjí, ale už se to krátí:).. Moje oblíbené páry jsou všechny ty nahoře, co máš ty, ale fandila sem i Spencer a Wrenovi, fakt mě zklamalo, že po dvou epizodách byl fuč:(.. Vim, že se vrací, ale to už to nebude ono. Jinak asi nejoblíbenější postava je Aria, jinak všechny holky, zbožňuju jejich styl a tak všechno, dokonalej seriál:)..

    ReplyDelete
  2. ještě jsem neviděla, protože nemám tolik času. Ale utíkám na ulož.to stahovat :D

    ReplyDelete
  3. oh sounds good!!! the ARIA is from the show privileged right! well i haven't heard of the show yet in my country... how can i watch it online?

    ReplyDelete
  4. I love that Series !!

    I'm watching all the time ! I have a lot in common with these characters! Especially with Aria and Hanna. My favorite are Aria and Emily .

    ReplyDelete
  5. Just one Question .

    What did you give to your Mom for Mother’s DAY ?

    Post your answer on my blog please.

    xoxo A.

    ReplyDelete
  6. Thank you !
    I wish we had the serie here ! I've read the books and they're amazing (:
    x

    ReplyDelete